Author Topic: 2011 STi Autostart remote start  (Read 975 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ryan449

  • Stubbly Faced
  • *
  • Posts: 3
  • Location: Fort Mcmurray
  • Ride: 2011 Sti 2012 Raptor
2011 STi Autostart remote start
« on: August 03, 2016, 06:13:59 PM »
Hey guys,
Recently had an autostart remote starter installed in my car from visions electronics,
It was only today i noticed when I turn the key without the clutch in the car will start.. not just in neutral it will try and start in first. turn the key in and the car start bucking forward. Seems like a safety thing to me that it shouldn't do that.
Does anyone this this might be something went wrong in the install? or should this happen after getting a remote start?
Thanks in advance

Offline LilDrunkenSmurf

  • rivaling ZZ-TOP
  • ****
  • Posts: 18667
  • This is why I can't own nice things..
  • Location: Calgary
  • Ride: hopefully doesn't trigger ekai
Re: 2011 STi Autostart remote start
« Reply #1 on: August 03, 2016, 06:16:15 PM »
Sounds like the clutch switch was bypassed. How long ago was it installed?
If the sea was vodka, and I was a duck.
I would swim to the bottom, and drink my way up.
But the sea isn't vodka, and I'm not a duck.
So give me the vodka, and stfu.
If you're having forum problems, I feel bad for you son, I got 99 problems but your post ain't one.

Offline Ryan449

  • Stubbly Faced
  • *
  • Posts: 3
  • Location: Fort Mcmurray
  • Ride: 2011 Sti 2012 Raptor
Re: 2011 STi Autostart remote start
« Reply #2 on: August 03, 2016, 06:22:44 PM »
It was installed a month or a little more, we got the warranty and everything for it.